Πρόγνωση Θεσσαλίας και Ελλάδας για 30-31/3-1/4/2024.

Σάββατο 30 Μαρτίου.
Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα με αραιες νεφώσεις τις πρωινές και βραδινές ώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Σημαντική μεταφορά αφρικανικής σκόνης από το απόγευμα και μετά.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοι 2 με 4 μποφόρ στα πελάγη και τα ηπειρωτικά με τάση στο Ιόνιο το βράδυ να φτάσει και τα 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα δυτικά και βόρεια από 6 έως 23 με 25 β.κ και έως 27 με 29 βαθμούς κελσίου στα υπόλοιπα ανατολικά και νότια πεδινά παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα της χώρας.

Θεσσαλία και Σποράδες: Προβλέπεται καλός καιρός με αραιες νεφώσεις το πρωί και το απόγευμα και μεγάλα διαστήματα ηλιοφανειας ενδιάμεσα. Μεταφορά αφρικανικης σκόνης από το απόγευμα και μετά.
Λάρισα: Προβλέπεται καλός καιρός με αραιες νεφώσεις το πρωί και το απόγευμα και περιορισμένη ορατότητα από το βράδυ λόγω αφρικανικής σκόνης.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοι ασθενεις και τοπικά στα παραθαλάσσια και τα πεδινά το μεσημέρι 2 με 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας και την περιοχή Βελεστίνου και Αγχιάλου από 8 έως 25 βαθμούς κελσίου ενω στα υπόλοιπα του νομού Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 13 έως 21.

++++++++++++

Κυριακή 31 Μαρτίου.
Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και αραιες νεφώσεις το πρωί και το βραδυ κατά περιόδους. Μεταφορά αφρικανικης σκόνης.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοι 3 με 4 μποφόρ στο Αιγαίο και 6 με 7 μποφόρ στα ανοιχτά του Ιονίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 εως 26 βαθμούς κελσίου στα δυτικά και βόρεια και ως 27 με 29 βαθμούς κελσίου στα υπόλοιπα ανατολικά και νότια παραθαλάσσια πεδινά και νησιωτικά τμήματα της χώρας.

Θεσσαλία και σποράδες: Προβλέπεται καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και λίγες αραιες νεφώσεις κατά περιόδους. Μέτρια μεταφορά αφρικανικη σκόνης.
Λάρισα: Προβλέπεται καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες αραιες νεφωσεις κατά περιόδους. Μέτρια μεταφορά αφρικανικης σκόνης.
Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ στα παραθαλάσσια και τα πεδινά μόνο τις μεσημεριανές ώρες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας και την περιοχή Βελεστίνου και Αγχιάλου από 8 έως 24/27 βαθμούς κελσίου ενω στα υπόλοιπα του νομού Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 13 έως 21/23.

++++++++++++++

Δευτέρα 1 Απριλίου.
Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα με αραιες νεφώσεις κατα περιόδους πιο πυκνές το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Μεταφορά αφρικανικης σκόνης.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες νοτιοανατολικές διευθυνσεις 2 με 4 μποφόρ στο Αιγαίο και τα ηπειρωτικά και 5 με 6 μποφόρ στα ανοιχτά του Ιονίου.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 εως 25 με 27 βαθμούς κελσίου στα δυτικά τα βόρεια και το βόρειο Αιγαίο και ως 28 με 31 βαθμούς κελσίου στα ανατολικά και τα νότια τμήματα της χώρας πεδινά και παραθαλάσσια.

Θεσσαλία και Σποράδες: Προβλέπεται καλός καιρός με αραιες νεφώσεις το απόγευμα και μεταφορά αφρικανική σκόνης στην ατμόσφαιρα.
Λάρισα: Προβλέπεται καλός καιρός με αραιες νεφώσεις το απόγευμα και μεταφορά αφρικανική σκόνης στην ατμόσφαιρα.
Οι ανεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοι 2-3 μποφόρ στα πεδινα και τα θαλάσσια τμήματα μόνο τις μεσημεριανές ώρες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας και την περιοχή Βελεστίνου και Αγχιάλου από 8 έως 25/27 βαθμούς κελσίου ενω στα υπόλοιπα του νομού Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 13 έως 21/23.

 

ΔΩΡΕΑ ΜΕΣΩ PAYPAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ SITE ΛΟΓΩ TΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤHΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ XAKEΡ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΚΟΓΛΟΥ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ – ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΙΣΤΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *