Πρόγνωση Θεσσαλίας και Ελλάδας για 11-13/4/2024 + ΧΑΡΤΗΣ ΥΕΤΟΥ

Πέμπτη 11 Απριλίου.
Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και λίγες τοπικές νεφώσεις στα βουνά της ηπειρωτικής χώρας άνευ σημασίας.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι 6 με 7 μποφόρ και 4 με 5 στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 εως 27 με 29 βαθμούς κελσίου στα ηπειρωτικά τα Δωδεκάνησα και έως 23 με 25 βαθμούς κελσίου στα υπόλοιπα παραθαλάσσια πεδινά και νησιωτικά τμήματα της χώρας.

Θεσσαλία και Σποράδες: Προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές συννεφιές στα βουνά το μεσημέρι και το απόγευμα.
Λάρισα: Προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές συννεφιές στα βουνά το μεσημέρι και το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοι βόρειοανατολικοι 5-6 μποφόρ στις Σποράδες και ανατολικοι 3 με 4 μποφόρ το μεσημέρι και το απόγευμα στα πεδινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας και Λάρισας από 8 εως 26 βαθμούς κελσίου ενω στο νομό Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 12 έως 23.

++++++++++++++

Παρασκευή 12 Απριλίου.
Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις κατα περιόδους στην Κρήτη τα Δωδεκάνησα και το μεσημέρι και το απόγευμα στα βουνά της δυτικής και βόρειας χώρας. Πολύ μικρό ενδεχόμενο για μεμονωμένες καταιγίδες στα βουνά της Θράκης και της Ρόδου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι 6 με 7 και 4-5 μποφόρ στα υπόλοιπα τμήματα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 27 με 29 βαθμούς κελσίου στα δυτικα κεντρικά τα βόρεια και την περιοχή των Δωδεκανήσουν και ως 23 με 25 βαθμούς κελσίου στις υπόλοιπες πεδινές παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές της χώρας.

Θεσσαλία και Σποράδες: Προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές συννεφιές στα βουνά το μεσημέρι και το απόγευμα.
Λάρισα: Προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές συννεφιές στα βουνά το απόγευμα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας και Λάρισας από 8 εως 26/28 βαθμούς κελσίου ενω στο νομό Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 12 έως 24.
++++++++++++++

Σάββατο 13 Απριλίου.
Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βουνά της βόρειας Ελλάδας και θα σημειωθούν λίγες μεμονωμένες καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία ενω στους νομούς Ξάνθης Εβρου Ροδόπης ενδεχομένως τα φαινόμενα να είναι για λιγο αξιόλογα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο με σημαντική εξασθένηση από το απόγευμα και βορειοδυτικοι 4 με 5 μποφόρ στα υπόλοιπα τμήματα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 28 με 30 βαθμούς κελσίου στα ηπειρωτικά και ως 24 με 27 βαθμούς κελσίου στα υπόλοιπα πεδινά ,παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα της χώρας.

Θεσσαλία και Σποράδες: Προβλέπεται καλος καιρός με τοπικές νεφωσεις στα βουνά το μεσημέρι και το απόγευμα και δεν αποκλείεται κυρίως στον Ολυμπο τον Κίσσαβο και τα Χάσια να σημειωθούν λίγες μεμονωμένες καταιγίδες.
Λάρισα: Προβλέπεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα γύρω βουνά το μεσημέρι και το απόγευμα και πιθανότητα καταιγίδα στον Ολυμπο και τον Κίσσαβο.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ στις Σποράδες με εξασθένηση και τοπικά το μεσημέρι ανατολικοι 3 με 4 μποφόρ στα πεδινά τμήματα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας και Λάρισας από 9 εως 27/29 βαθμούς κελσίου ενω στο νομό Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 13 έως 25.

 

https://www.ventusky.com/

 

https://www.ventusky.com/
+++++++++++++++++++++++++++++++
ΔΩΡΕΑ ΜΕΣΩ PAYPAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ SITE ΛΟΓΩ TΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤHΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ XAKEΡ.
++++++++++++++++++++++++++++++
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΚΟΓΛΟΥ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ – ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΙΣΤΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *