Πρόγνωση Θεσσαλίας και Ελλάδας για 14-16/4/2024 + ΧΑΡΤΗΣ ΥΕΤΟΥ

Κυριακή 14 Απριλίου.
Προβλέπεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στη Μακεδονία τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ και στα Δωδεκάνησα 5 με 6.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 εως 30 βαθμούς κελσίου στα ηπειρωτικά και ενδεχομένως στα δυτικά και λίγο παραπάνω και από 15 ως 28 με 29 βαθμούς στα νησιωτικά τμήματα της χώρας.

Θεσσαλία και Σποράδες: Προβλέπεται αίθριος καιρός.
Λάρισα: Προβλέπεται αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοι ασθενείς και παροδικά ανατολικοι το απόγευμα 2 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας απο 10 έως 27/29 βαθμούς κελσίου ενω στο νομό Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 14 σε έως 25.

++++++++++++++++

Δευτέρα 15 Απριλίου.
Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα με αραιες νεφώσεις από το απόγευμα και μετά στο Ιονιο και τα ηπειρωτικά. Μεταφορά αφρικανικης σκόνης από το απόγευμα και μετά στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοι ασθενεις και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοι ως 4 μποφόρ στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 εως 30 βαθμούς κελσίου στα δυτικά και βόρεια ενω στη Θεσσαλία την ανατολική Στερεά την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και τη Ρόδο τοπικά 31 με 32 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία και Σποράδες: Προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα και μετά.
Λάρισα: Προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα και μετά.
Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και αργότερα νοτιοανατολικοι 3 με 4 μποφόρ και στα πεδινά αλλά και τα θαλάσσια τμήματα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας απο 12 έως 29/31 βαθμούς κελσίου ενω στο νομό Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 14 σε έως 27.
++++++++++++++++

Τρίτη 16 Απριλίου.
Προβλέπονται τοπικές νεφωσεις κατά περίοδος αυξημένες στο Ιόνιο και στη συνέχεια και στα ηπειρωτικά ενώ προς το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής έντασης και διαρκειας στην Ηπειρο τα νησιά του Ιονίου τη δυτική και κεντρική Μακεδονία ενδεχομένως σε κάποια ορεινά τμήματα της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας άνευ σημασίας. Μεταφορά σκόνης από την Σαχάρα μέτριας συγκέντρωσης στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 μποφορ στο Αιγαίο και μεταβλητοι ασθενεις στο Ιόνιο και αργότερα νότιοι 4 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 εως 23/25 βαθμός κελσίου στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά και ως 28 με 31 βαθμούς κελσίου στην ανατολική και βόρεια νησιωτική πεδινη και παραθαλάσσια χώρα.

Θεσσαλία και Σποράδες: Προβλέπεται γενικά καλός καιρός με αραιες νεφωσεις κατα περιόδους και μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Μέτρια συγκέντρωση αφρικάνικης σκόνης.
Λάρισα: Προβλέπεται γενικά καλός καιρός με αραιές νεφωσεις κατα περιόδους και πιθανότητα ασθενών βροχών στα γύρω ορεινά το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοιανατολικοι 2 με 4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοι 3-4 μποφόρ στα πεδινά με εξασθένιση μικρή το βράδυ παντού.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας απο 15 εως 25/27 της Λάρισας απο 14 έως 28/30 βαθμούς κελσίου ενω στο νομό Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 17 σε έως 28.

https://www.ventusky.com/
https://www.ventusky.com/
+++++++++++++++++++++++++++++++
ΔΩΡΕΑ ΜΕΣΩ PAYPAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ SITE ΛΟΓΩ TΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤHΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ XAKEΡ.
++++++++++++++++++++++++++++++
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΚΟΓΛΟΥ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ – ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΙΣΤΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *