Πρόγνωση Θεσσαλίας και Ελλάδας για 2-4/4/2024 + ΧΑΡΤΗΣ ΥΕΤΟΥ

Τρίτη 2 Απριλίου.
Προβλέπεται ηλιοφανεια αρχικά αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφωσεις στο βόρειο Ιόνιο την Ηπειρο και τη Μακεδονία και υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα να σημειωθούν λίγες μεμονωμένες μπόρες με πολύ γρήγορη βελτίωση.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοι στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ νοτιοδυτικοι στα ηπειρωτικα και το Αιγαίο 5 με 6 μποφορ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 εως 26 βαθμούς κελσίου στο Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά και ως 28 με 32 βαθμούς κελσίου στις υπόλοιπες ανατολικές και νότιες πεδινές παραθαλάσσεις και νησιωτικές περιοχές της χώρας.

Θεσσαλία και Σποράδες: Προβλέπονται μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλά και αραιες νεφωσεις κατά περιόδους.
Λάρισα: Προβλέπεται αλλά και αραιες νεφώσεις κατά περιόδους.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ακόμα και στις πεδινές περιοχές το μεσημέρι που θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ στα θαλάσσια τμήματα το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας και την περιοχή Βελεστίνου από 9 με 27/29 βαθμούς κελσίου ενω στα υπόλοιπα του νομού Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 15 σε 27 βαθμούς κελσίου.

++++++++++++++++++++++

Τετάρτη 3 Απριλίου.
Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο στα βουνά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης θα αναπτυχθούν τοπικές συννεφιές το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 μποφόρ και ενδεχομένως στο νότιο Ιόνιο 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 εως 23/24 βαθμός κελσίου στο Ιόνιο τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο και παροδικά στην Κρήτη τα Δωδεκάνησα την ανατολικη και νότια Πελοπόννησο και την ανατολική Στερεα 25 με 26 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία και Σποράδες: Προβλέπεται αίθριος καιρός με αραιες νεφώσεις κατά περιόδους.
Λάρισα: Προβλέπεται αίθριος καιρός με αραιες νεφώσεις κατά περιόδους.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοι 3 με 4 μποφόρ στα θαλάσσια τμήματα και πρόσκαιρα το μεσημέρι και στις ορεινες και πεδινές περιοχές με εξασθένηση και στροφή σε νοτιοανατολικούς το απόγευμα και το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας και την περιοχή Βελεστίνου από 6 με 23/25 βαθμούς κελσίου ενω στα υπόλοιπα του νομού Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 11 σε 22 βαθμούς κελσίου.
+++++++++++++++++++++

Πέμπτη 4 Απριλίου.
Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα με αραιες νεφώσεις κατά περιόδους οι οποίες το απόγευμα θα αύξηθούν στη Μακεδονία την Θεσσαλία και κυρίως στη Θράκη και θα εκδηλωθούν λίγες μεμονωμένες καταιγίδες στα βουνά και ενδεχομένως στους νομούς Ξάνθης Ροδόπης Δράμας Καβάλας και Εβρου σε κάποιες πεδινές περιοχές.
Οι ανεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοι 3 με 4 μποφόρ στο Ιόνιο τα ηπειρωτικά και το Αιγαίο και πρόσκαιρα στη θάλασσα Κυθύρων και το Κρητικό απο δυτικές διευθύνσεις 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 εως 24 βαθμούς κελσίου στο Ιόνιο τα δυτικά ηπειρωτικά και τα νησιά των ανατολικού Αιγαίου ενω στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 25 με 27 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία και Σποράδες: Προβλέπεται αίθριος καιρός αρχικά με τοπικές νεφωσεις στα ορεινα το απόγευμα και πολύ μικρή πιθανότητα για μεμονωμένες μπόρες πολύ μικρής έντασης και διάρκειας μόνο στα βουνά με γρήγορη βελτίωση.
Λάρισα: Προβλέπεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφωσεις το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοι 3 με 4 μποφόρ και στα πεδινά και τα θαλάσσια τμήματα της μεσημεριανές ώρες με εξασθένηση το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας και την περιοχή Βελεστίνου από 7 με 24/25 βαθμούς κελσίου ενω στα υπόλοιπα του νομού Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 11 σε 22 βαθμούς κελσίου.

https://www.ventusky.com/

 

ΔΩΡΕΑ ΜΕΣΩ PAYPAL ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ SITE ΛΟΓΩ TΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤHΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ XAKEΡ.
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΚΟΓΛΟΥ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ – ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΙΣΤΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *