Δευτέρα 30 Μαρτίου.
Προβλέπεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις της μεσημεριανές ώρες στη δυτική Πελοπόννησο τα ορείνα της Κρήτης και τον Έβρο που δεν αποκλείεται να σημειωθούν κάποιες σύντομες ψιχάλες με γρήγορη βελτίωση.
Άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ στα πελάγη .
Θερμοκρασία στα ηπειρωτικά από -1 έως 17/20 βαθμούς κελσίου και στα νησιωτικά και παραθαλάσσια από 8 έως 17/20 βαθμούς κελσίου .
Θεσσαλία και Σποράδες: προβλέπεται καλός καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα βουνά το μεσημέρι και το απόγευμα.
Λάρισα: προβλέπεται καλός καιρός.
Άνεμοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ στα πεδινά και τα θαλάσσια τμήματα με στροφή σε νότιους ασθενείς το βράδυ .
Θερμοκρασία στα πεδινά των νομών Λάρισας Τρικάλων και Καρδίτσας από 1 έως 17 με 19 βαθμούς κελσίου ενώ στον νομό Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 7 έως 18 βαθμούς κελσίου .

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Τρίτη 31 Μαρτίου.
Προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικές ομίχλες στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας ενώ γρήγορα από νωρίς το πρωί θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα νησιά του Ιονίου τα νησιά του Αιγαίου και γρήγορα σε τμήματα της Μακεδονίας της Θράκης και του βορειοανατολικού Αιγαίου και θα εκδηλωθούν λίγες σποραδικές βροχές φαινόμενα τα οποία όσο πάμε προς το απόγευμα θα επηρεάσουν και κάποιες περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες μεμονωμένες καταιγίδες. Όσο πάμε προς το βράδυ ο καιρός θα παραμείνει άστατος στα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας και το ανατολικό Αιγαίο ενώ θα αρχίσουν να σημειώνονται πιο αξιόλογες βροχές στη νότια Πελοπόννησο τα νησιά του Ιονίου και την νότια Κρήτη.
Άνεμοι νότιοι 4 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο με σταδιακή με ενίσχυση και στο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο στα 7 μποφόρ προς το βράδυ .
Θερμοκρασία στη δυτική χώρα τη Θράκη και δυτική Μακεδονία και τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας από 0 έως 12/15 βαθμούς κελσίου στις υπόλοιπες περιοχές από 2 έως 17/20 βαθμούς κελσίου και στα παραθαλάσσια και νησιωτικά από 8 έως 18 βαθμούς κελσίου .
Θεσσαλία και Σποράδες: προβλέπεται αρχικά καλός καιρός αλλά γρήγορα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις οι οποίες θα αυξάνονται κατά περιόδους κυρίως από το μεσημέρι και μετά και δεν αποκλείεται να σημειωθούν λίγες μεμονωμένες μπόρες οι οποίες θα είναι λίγο περισσότερες περισσότερες προς τις βραδινές ώρες στα δυτικά τμήματα της περιφέρειας. Το ανατολικό κομμάτι του νομού Λάρισας στο νομό Μαγνησίας και στις Σποράδες δεν αναμένονται καθόλου φαινόμενα.
Λάρισα: προβλέπεται καλός καιρός αλλά μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και το απόγευμα και το βράδυ δεν αποκλείονται κάποιες μεμονωμένες μπόρες άνευ σημασίας.
Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 2 με 3 μποφόρ και στα πεδινά αλλά και τα θαλάσσια τμήματα από το απόγευμα και μετά .
Θερμοκρασία στα πεδινά των νομών Λάρισας Τρικάλων και Καρδίτσας από 4 έως 16 με 18 βαθμούς κελσίου ενώ στον νομό Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 8 έως 15/17 βαθμούς κελσίου .

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Τετάρτη 1 Απριλίου.
Προβλέπεται σταδιακή σημαντική επιδείνωση του καιρού από τα νοτιότερα τμήματα της χώρας προς τα βορειότερα και έτσι έως αργά το μεσημέρι θα έχουν επηρεαστούν όλες οι περιοχές της χώρας ενώ σε τμήματα της ανατολικής Στερεάς της Πελοποννήσου των Κυκλάδων της Κρήτης και αργά το βράδυ και σε Σποράδες ανατολικό Αιγαίο και Δωδεκάνησα θα σημειώνονται και καταιγίδες. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειώνονται στα ορεινά της δυτικής κεντρικής και βόρειας χώρας πάνω από τα 1300 με 1600 μέτρα υψόμετρο ενώ στην Πελοπόννησο και την τμήματα της Στερεάς σε υψόμετρα πάνω από 2000 m. Προς τις βραδινές ώρες θα αρχίσουν να υπάρχουν και ανοίγματα του καιρού κατά τόπους σημαντικά σε Αττική Βοιωτία Κυκλάδες Κρήτη ενώ αντίθετα στις υπόλοιπες περιοχές τα φαινόμενα θα συνεχιστούν. Επισημαίνεται ότι τα φαινόμενα θα είναι αξιόλογα στις περισσότερες περιοχές της χώρας ενώ θα είναι έντονα και χρίζουν προσοχής σε τμήματα της Θεσσαλίας της κεντρικής και ανατολικής Στερεάς της Εύβοιας των Σποράδων της ανατολικής και νότιας Πελοποννήσου και νησιών του κεντρικού και ανατολικού Αιγαίου όπου κατά τόπους θα σημειωθούν και πάνω από 40 με 70 mm βροχής και τοπικά σε περιοχές που βλέπουν προς τα ανατολικά δεν αποκλείεται να σημειωθούν και πάνω από 100 mm.
Άνεμοι στο βόρειο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο ανατολικοί 6 με 8 μποφόρ ενώ στα νότια τμήματα από νοτιοδυτικές διευθύνσεις από τα πελάγη θα φτάνουν τα 8 με 10 μποφόρ με σημαντική ενίσχυση των βορειοανατολικών ανέμων στο βόρειο Αιγαίο αργά τη νύχτα στα 9 με 10 μποφόρ.
Θερμοκρασία σε Ήπειρο Θεσσαλία Μακεδονία Θράκη κεντρική Στερεά Εύβοια βορειοανατολικό Αιγαίο εσωτερικό Πελοποννήσου από 2 έως 14 βαθμούς κελσίου και στις υπόλοιπες περιοχές από 7 έως 18 βαθμούς κελσίου και τοπικά στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα 20 βαθμούς κελσίου .
Θεσσαλία και Σποράδες: προβλέπεται κακοκαιρία με βροχές μέτριας έντασης οι οποίες κατά τόπους θα ενταθούν και θα σημειωθούν κατά τόπους στο εσωτερικό της πεδιάδας 35 με 65 χιλιοστά και σε τμήματα ορεινά και ημιορεινά της Πίνδου του Ολύμπου του Κισσάβου του Μαυροβουνίου του Πηλίου και της Οθρυος και πάνω από 65-80 mm που βλέπουν προς τα ανατολικά.
Λάρισα: Προβλέπονται νεφώσεις με βροχοπτώσεις μέτριας έως ισχυρής έντασης κατά περιόδους.
Άνεμοι αρχικά ανατολικοί στα θαλάσσια 4 με 6 μποφόρ και αργά το βράδυ στις Σποράδες βορειοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ και 5 με 7 μποφόρ στα ορεινά τμήματα της περιφέρειας .
Θερμοκρασία στα πεδινά των νομών Λάρισας Τρικάλων και Καρδίτσας από 6 έως 11 με 13 βαθμούς κελσίου ενώ στον νομό Μαγνησίας τα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 9 έως 13/15 βαθμούς κελσίου .


