Τάση του καιρού για τις επόμενες δύο εβδομάδες σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία της 22 Δεκεμβρίου 2025.
25 & 26 Δεκεμβρίου – Χριστούγεννα και δεύτερη μέρα Χριστουγέννων.
> 95% πιθανότητα για ισχυρή κακοκαιρία στην κεντρική ανατολική Μακεδονία την ανατολική Θεσσαλία την Θράκη τις Σποράδες και αξιόλογα φαινόμενα στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα ενώ πολύ λίγα τα φαινόμενα στη δυτική Ελλάδα τα νησιά του Ιονίου την Κρήτη την νότια Πελοπόννησο και τμήματα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων ενώ στις 26 του μήνα βελτιώνεται ο καιρός στα δυτικά και βόρεια λίγες ασθενείς βροχές σε ανατολική και νότια Θεσσαλία ανατολική και κεντρική Στερεά Εύβοια Σποράδες Κυκλάδες και βόρεια Κρήτη. Χιονοπτώσεις στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας. Θερμοκρασία έως 6 βαθμούς κελσίου στη δυτική Μακεδονία έως 8-12 βαθμούς κελσίου στα υπόλοιπα κεντρικά ανατολικά και βόρεια και 13 με 19 βαθμούς κελσίου στη δυτική και ανατολική και νότια νησιωτική και παραθαλάσσια χώρα.
++++++++++++++++++++++++++++++++++
27 έως 29 Δεκεμβρίου.
28% πιθανότητα για καλό καιρό σε όλη τη χώρα και μόνο στις 29 του μήνα στα νησιά του Ιονίου και τις Σποράδες δεν αποκλείονται λίγες ασθενείς βροχές άνευ σημασίας. Μέγιστες θερμοκρασίες 8 με 12 βαθμούς κελσίου στα ανατολικά και βόρεια με πρόσκαιρη άνοδο μόνο στις 28 του μήνα και πτώση εκ νέου στις 29 του μήνα. Ελαφρύς παγετός το πρωί και το βράδυ ακόμα και σε κάποια πεδινά τμήματα της δυτικής και βόρειας χώρας.
22% πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές σε Μαγνησία Σποράδες Εύβοια Αττικοβοιωτία Κυκλάδες βόρεια Κρήτη και νότια Πελοπόννησο ενώ στις 28 του μήνα θα επεκταθούν και σε κάποια νησιά του ανατολικού Αιγαίου σε Κυκλάδες Δωδεκάνησα νησιά Ιονίου και νότια Πελοπόννησο και στις 29 του μήνα θα παραμείνουν εκ νέου μόνο σε Σποράδες Εύβοια Αττική βόρεια Κρήτη Δωδεκάνησα και νότια Πελοπόννησο. Θερμοκρασία 8 με 12 βαθμούς κελσίου στα κεντρικά ανατολικά και βόρεια 13 με 17 στα υπόλοιπα τμήματα με σημαντική πτώση και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά στις 29 του μήνα με μέγιστη 5 έως 10 βαθμούς κελσίου στά ηπειρωτικά έως 2/3 βαθμούς κελσίου στα ορεινά και ημιορεινά και μόνο στα νότια παραθαλάσσια 13 με 15 βαθμούς κελσίου και παγετό το πρωί και το βράδυ σε αρκετά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας.
18% πιθανότητα για καλό καιρό σε όλη τη χώρα με λίγες ασθενείς βροχές στην Κρήτη στις 27 και 28 Δεκεμβρίου ενώ στις 29 θα υπάρξει αλλαγή με βροχές και καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο τη δυτική και κεντρική Πελοπόννησο τμήματα των Κυκλάδων του ανατολικού Αιγαίου των Δωδεκανήσων και πολύ λίγα φαινόμενα στην Στερεά Ελλάδα την Εύβοια και την Κρήτη. Θερμοκρασία 8 με 13 βαθμούς κελσίου στα ηπειρωτικά στα δυτικά ανατολικά και νότια παραθαλάσσια 13 με 16 βαθμούς κελσίου. Ελαφρύς παγετός το πρωί και το βράδυ σε τμήματα ακόμα και πεδινά της δυτικής κεντρικής και βόρειας χώρας.
14% πιθανότητα για καλό καιρό σε όλη τη χώρα στις 27 & 28 Δεκεμβρίου ενώ στις 29 θα αλλάξει ο καιρός με τοπικές βροχές σε Πελοπόννησος Στερεά Μαγνησία Εύβοια Σποράδες Κυκλάδες Δωδεκάνησα νησιά ανατολικού Αιγαίου νησιά Ιονίου μέτριας έντασης. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της κεντρικής και νότιας χώρας στο τέλος της περιόδου. Θερμοκρασία 9 με 13 βαθμούς κελσίου στα περισσότερα τμήματα της ηπειρωτικής χώρας λίγο υψηλότερη στα παραθαλάσσια και νησιωτικά δυτική ανατολικής και νότιας χώρας.
11% πιθανότητα για καλό καιρό στις 27 Δεκεμβρίου κακοκαιρία στις 28 Δεκεμβρίου σε δυτική Ελλάδα νησιά του Ιονίου νησιά του ανατολικού Αιγαίου Κυκλάδες Κρήτη Δωδεκάνησα και πολύ λίγο στα υπόλοιπα τμήματα και στις 29 του μήνα παραμένει κακοκαιρία στις ίδιες ακριβώς περιοχές. Λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις τα όρεινα της ηπειρωτική χώρας. Θερμοκρασία 8 με 12 βαθμούς κελσίου στα περισσότερα τμήματα της ηπειρωτικής χώρας με σταδιακή άνοδο στα ανατολικά δυτικά και νότια στις 29 του μήνα κυρίως παραθαλάσσια και νησιωτικά στους 15 με 19 βαθμούς κελσίου. Ελαφρύ παγετός το πρωί και το βράδυ στις 27 και 28 του μήνα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
7% πιθανότητα για καλό καιρό σε όλη την χώρα με λίγες βροχές τις 27 του μήνα στη βόρεια Κρήτη και τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη και την ανατολική Θεσσαλία στις 28 και 29 Δεκεμβρίου. Μέγιστη θερμοκρασία 10 με 14 βαθμούς κελσίου στα περισσότερα τμήματα της ανατολικής και βόρειας χώρας με μικρή πτώση στις 29 του μήνα 14 με 17 στα δυτικά και νότια παραθαλάσσια και νησιωτικά. Ελαφρύς παγετός το πρωί και το βράδυ κυρίως σε τμήματα της δυτικής και βόρειας χώρας.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου.
28% πιθανότητα για κακοκαιρία στη δυτική νότια και ανατολική χώρα στις 30 του μήνα ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα υπάρξει ένα πέρασμα φαινομένων απο ολόκληρη την χώρα ενώ στις την πρώτη μέρα του νέου έτους θα παραμείνουν λίγα φαινόμενα στις Σποράδες Εύβοια Κυκλάδες και Κρήτη. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και γρήγορα και σε κάποια πεδινά τμήματα της Μακεδονίας της Θράκης της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς καθώς και στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Θερμοκρασία αρχικά 10 με 14 βαθμούς κελσίου στα ηπειρωτικά υψηλότερη στα θαλάσσια τμήματα ενώ την παραμονή της πρωτοχρονιάς 3 με 7 βαθμούς κελσίου στα κεντρικά και βόρεια, ολικό παγετό στα ορεινά ενώ στα υπόλοιπα τμήματα της χώρας θα φτάνει τους 8 με 13 βαθμούς κελσίου και τα νότια νησιωτικά και 17 ενώ την 1η ημέρα του νέου έτους σημαντική πτώση παντού 3 με 6 βαθμούς κελσίου στα περισσότερα ηπειρωτικά τμήματα 7 με 12 στα παραθαλάσσια και νησιωτικά. Παγετός το πρωί και το βράδυ στα ορεινά και ημιορεινά της βόρειας Ελλάδας και την πρώτη μέρα του έτους σε όλα τα ηπειρωτικά που στα ορεινά θα είναι και ισχυρός.
22% πιθανότητα για λίγες ασθενείς βροχές στην Κρήτη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τη Χαλκιδική την Εύβοια την Κρήτη και τα νότια του Ιονίου και την πρώτη μέρα του νέου έτους σχετική κακοκαιρία στα νησιά του Ιονίου τη δυτική Στερεά το μεγαλύτερο μέρος της Πελοποννήσου τα παραθαλάσσια της Θεσσαλίας της κεντρικής Μακεδονίας στην Εύβοια τις Σποράδες και τα βόρεια της Κρήτης. Λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις προς το τέλος της περιόδου σε ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Μέγιστη θερμοκρασία έως 13 βαθμούς κελσίου στα ανατολικά και βόρεια έως 17 στα δυτικά και νότια με περαιτέρω πτώση τους 5 με 10 βαθμούς κελσίου την Πρωτοχρονιά στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας 11 με 13 τα παραθαλάσσια και νησιωτικά. Ελαφρύς παγετός στη δυτική και βόρεια χώρα που θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά την πρώτη μέρα του χρόνου και στα δυτικά και βόρεια θα είναι ισχυρός.
20% πιθανότητα για καλό καιρό σε όλη τη χώρα στις 30 του μήνα λίγες ασθενικές βροχοπτώσεις στα νησιά του Ιονίου τη δυτική χώρα και τις Κυκλάδες στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενώ την πρωτοχρονιά ισχυρή κακοκαιρία στην δυτική νότια και ανατολική χώρα πολύ λίγα φαινόμενα στη Μακεδονία τη Θεσσαλία τις Σποράδες τμήματα της Εύβοιας και της ανατολικής Στερεάς. Λίγες χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας την Πρωτοχρονιά. Θερμοκρασία 10 με 14 βαθμούς κελσίου στα ηπειρωτικα λίγο υψηλότερη στα δυτικά και νότια θα σημειώσει μικρή πτώση στα εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας την Πρωτοχρονιά με μέγιστες 6 με 10 βαθμούς κελσίου ενώ στα παραθαλάσσια θα συνεχίσει να είναι πάνω από 13 με 14 βαθμούς κελσίου. Ελαφρύς παγετός είναι πιθανό να σημειωθεί σε ορεινά και ημιορεινά της δυτικής κεντρικής και βόρειας χώρας το πρωί και το βράδυ.
19% πιθανότητα για σχετική κακοκαιρία στα περισσότερα τμήματα της χώρας εκτός από το βόρειοανατολικό Αιγαίο ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς καλύτερος καιρός στα δυτικά κεντρικά βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο λίγες βροχές στην Εύβοια Σποράδες ανατολική Στερεά Πελοπόννησο και βόρεια Κρήτη και την πρώτη μέρα του νέου έτους καλός καιρός αρχικά τοπικά φαινόμενα το απόγευμα στη δυτική Ελλάδα τα νησιά του Ιονίου Κυκλάδες το ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη. Λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις στην αρχή της περιόδου ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα της Μακεδονίας και της Θράκης καθώς και στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Θερμοκρασία 4 έως 7 βαθμούς κελσίου στη βόρεια Ελλάδα 7 με 11 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ενω στα νησιωτικά 13 με 17 βαθμούς κελσίου με περαιτέρω μικρή πτώση παντού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς καθώς και την πρώτη μέρα του νέου έτους κατα μέσο όρο 5 με 10 βαθμούς στα βόρεια 10 με 14 στην υπόλοιπη χώρα και ελαφρύ παγετό της πρωινές και βραδινές ώρες σε τμήματα της κεντρικής και βόρειας χώρας.
11% πιθανότητα για κακοκαιρία στη δυτική Ελλάδα τα νησιά του Ιονίου τη Θράκη το ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη κατά τόπους ισχυρή και λίγα φαινόμενα στην υπόλοιπη χώρα ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα επεκταθεί η κακοκαιρία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ενώ θα ναι αρκετά λιγότερα τα φαινόμενα σε Κυκλάδες Σποράδες Εύβοια και την πρώτη μέρα του νέου έτους συνεχίζεται η κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με ιδιαίτερη έμφαση στη δυτική Ελλάδα τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Πυκνές χιονοπτώσεις στην παραμονή και την πρώτη μέρα του έτους σε όλα τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Θερμοκρασία στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας εως 12 βαθμούς κελσίου έως 17 στα νησιωτικά ενώ την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έως 7 βαθμούς κελσίου στο εσωτερικό της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου έως 10 με 17 στα υπόλοιπα τμήματα και την πρώτη μέρα του έτους έως 2/5 βαθμούς κελσίου στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής Μακεδονίας της Ηπείρου και των ορεινών της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας 8 με 12 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο και 12 με 17 στα νησιά του Αιγαίου. Ελαφρύ παγετός κυρίως σε Ήπειρο και δυτική Μακεδονία τις πρωινές και βραδινές ώρες της πρωτοχρονιάς.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
2 έως 6 Ιανουαρίου.
40% πιθανότητα για ισχυρή κακοκαιρία στις 2 και 3 Ιανουαρίου στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ενώ στις 4 του μήνα διάσπαρτα φαινόμενα στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας λίγο περισσότερο στα νησιωτικά και παραθαλάσσια και του Ιονίου και του Αιγαίου και στις 5 Ιανουαρίου βελτιωμένος καιρός στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας λίγο στα φαινόμενα στα νησιωτικά του Ιονίου και του Αιγαίου. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και κατά τόπους σε χαμηλά υψόμετρα της δυτικής Μακεδονίας και της Ηπείρου αρχικά και προς το τέλος της περιόδου της Θράκης. Θερμοκρασία στην δυτική Μακεδονία την Ήπειρο και τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας έως 2 με 5 βαθμούς κελσίου 5 με 10 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά 10 με 15 στα παραθαλάσσια και νησιωτικά της ανατολικής και νότιας χώρας ενώ προς το τέλος της περιόδου θα υπάρξει σημαντική πτώση και στη Μακεδονία τη Θράκη και την Ήπειρο με μέγιστη σε ως και 5 με 7 βαθμούς κελσίου λίγο υψηλότερη στα υπόλοιπα τμήματα. Παγετός το πρωί και το βράδυ αρχικά σε ορεινά και ημιορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας και στη συνέχεια σε όλα τα ηπειρωτικά της χώρας που στα ορεινά θα είναι ισχυρός.
31% πιθανότητα για αρχικά κακοκαιρία σε όλη σχεδόν τη χώρα με πολύ λίγα φαινόμενα σε Αττική Εύβοια Αργολίδα Κορινθία νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα ενώ στις 3 του μήνα κακοκαιρία σε όλη τη χώρα με έμφαση αυτή τη φορά στα ανατολικά της χώρας και στις 4 του μήνα θα βελτιωθεί στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας θα συνεχίσουν τα φαινόμενα σε όλο το Αιγαίο της Σποράδες στην Εύβοια της Κυκλάδες στην Κρήτη τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στις 5 του μήνα ο καιρός στα βελτιωθεί περαιτέρω με λιγότερα φαινόμενα αυτή τη φορά κυρίως Εύβοια Κυκλάδες και βόρεια Κρήτη. Πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινά τμήματα της Θεσσαλίας της Μακεδονίας της Θράκης της Ηπείρου της βόρειας Στερεάς και ορεινά και ημιορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας και των νησιών του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου. Θερμοκρασία αρχικά 5 με 10 βαθμούς κελσίου στις περισσότερες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας πιο χαμηλή σε δυτική Μακεδονία και Θράκη έως 13 με 14 στα νοτιότερα τμήματα θα σημειώσει σημαντική πτώση στην κεντρική και βόρεια χώρα στις 3-4 και 5 του μήνα με μέγιστης 0 έως 4 βαθμούς κελσίου ολικό παγετό ακόμα και σε κάποια πεδινά τμήματα ενώ στα παραθαλάσσια τα νότια και τα νησιωτικά θα φτάνει τους 4 με 10 βαθμούς κελσίου. Ισχυρός παγετός το πρωί το βράδυ όχι μόνο στα ορεινά αλλά και πεδινά τμήματα της Ηπείρου της Θεσσαλίας της Μακεδονίας της Θράκης και της κεντρικής Στερεάς.
29% πιθανότητα για λίγες τοπικές βροχές σε Ιόνιο Ήπειρο δυτική Στερεά νησιά ανατολικού Αιγαίου και βόρεια Κρήτη στις 2 Ιανουαρίου ενώ στις 3 Ιανουαρίου σχετική κακοκαιρία στις περισσότερες περιοχές της χώρας με πολύ λίγα φαινόμενα σε Σποράδες Εύβοια Αττική Βοιωτία Αργολίδα Κορινθία και βόρεια Κρήτη και στις 4 του μήνα κακοκαιρία και πάλι σε όλη τη χώρα με έμφαση στη δυτική χώρα και το ανατολικό αιγαίο και τα Δωδεκάνησα με σημαντική βελτίωση στις 5 του μήνα όπου κακοκαιρία θα παραμείνεις σε Δωδεκάνησα και βόρεια Κρήτη και λίγα φαινόμενα σε Σποράδες Μαγνησία Αττικής Βοιωτία Κυκλάδες και Χαλκιδική. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά αρχικά της Μακεδονίας της Θράκης και της Ηπείρου που στη συνέχεια θα περιοριστούν μόνο στα βουνά. Θερμοκρασία αρχικά σε πολύ χαμηλά επίπεδα στη Μακεδονία τη Θράκη και τα ορεινά και ημιορεινά της ηπείρου και της θεσσαλίας -2 με +2 βαθμούς κελσίου, 2 με 7 βαθμούς κελσίου στα υπόλοιπα τμήματα της ηπειρωτικής χώρας και στα παραθαλάσσια 9 με 15 βαθμούς κελσίου θα σημειώσει μικρή άνοδο στις 3 του μήνα με μέγιστες εως 5 βαθμούς κελσίου στη Μακεδονία τη Θράκη 5 με 10 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά 12 με 16 στα παραθαλάσσια και νησιωτικά και με μικρή περαιτέρω άνοδος στις 5 Ιανουαρίου 3 με 7 βαθμούς κελσίου στα βόρεια 7 με 10 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά 10 με 16 στα παραθαλάσσια και νησιωτικά. Παγετός το πρωί και το βράδυ κατά τόπους ισχυρός στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής και βόρειας χώρας στο τέλος της περιόδου ενώ αρχικά και σε περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Για τις 25 και 26 Δεκεμβρίου Χριστούγεννα και δεύτερη μέρα Χριστουγέννων έχει κλειδώσει η κατάσταση και μπορείτε να τη διαβάσετε πιο πάνω.
Για τις 27 έως 29 Δεκεμβρίου φαίνεται ο καιρός να παραμείνει γενικά καλός αρχικά ενώ στις 29 του μήνα δεν αποκλείεται σε Σποράδες Εύβοια και βόρεια Κρήτη κυρίως κάποιες ασθενείς βροχές. Θερμοκρασίας 8 με 13 βαθμούς κελσίου στην κεντρική και βόρεια χώρα και το βόρειο Αιγαίο λίγο υψηλότερη στα δυτικά και νότια παραθαλάσσια και νησιωτικά με μικρή περαιτέρω πτώση στις 29 του μήνα κυρίως στα βορειότερα τμήματα της χώρας ενώ το πρωί και το βράδυ θα σημειώνετε ελαφρύς παγετός ακόμα και σε κάποια πεδινά τμήματα της Θεσσαλίας της Μακεδονίας της Θράκης της Ηπείρου και της κεντρικής Στερεάς και κεντρικής Πελοποννήσου μακριά από τη θάλασσα.
Για τις 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου αρχικά κακοκαιρία στη δυτική νότια χώρα και το ανατολικό Αιγαίο και πολύ λιγότερο στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα αλλά σταδιακά από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και κυρίως στην Πρωτοχρονιά φαίνεται να επιδεινώνεται ο καιρός σχεδόν σε όλη τη χώρα με τα λιγότερα φαινόμενα στη βόρεια Ελλάδα. Χιονοπτώσεις στα ορεινά τής ηπειρωτικής και πρόσκαιρα και σε χαμηλά υψόμετρα της Μακεδονίας της Θράκης και της Θεσσαλίας της βόρειας Στερεάς και της Ηπείρου μακριά από τη θάλασσα. Θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση 4 με 8 βαθμούς κελσίου στα βορειότερα τμήματα 7 με 14 στα ανατολικά δυτικά και νότια πεδινά παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα της χώρας. Παγετός θα αρχίσει να υπάρχει νωρίς το πρωί και το βράδυ σε αρκετές περιοχές της δυτικής κεντρικής και βόρειας χώρας έστω και ελαφρύς.Η πιθανότητα χιονιά είναι στο 28% με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία.
Τέλος για την περίοδο 2 έως 5 Ιανουαρίου σίγουρα θα συνεχιστούν φαινόμενα τις περισσότερες ημέρες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με έμφαση και πάλι στη δυτική χώρα και το ανατολικό Αιγαίο που θα εκδηλώνονται και καταιγίδες ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες χιονοπτώσεις εκτός από τα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας να φτάσουν στην αρχή τουλάχιστον της περιόδου και σε χαμηλά υψόμετρα της δυτικής κεντρικής και βόρειας χώρας. Θερμοκρασίες 3 με 8 βαθμούς κελσίου βόρεια τμήματα 8 με 15 στα ανατολικά δυτικά και νότια ηπειρωτικά και θαλάσσια τμήματα. Ελαφρύς παγετός θα σημειώνεται σχεδόν καθημερινώς σε αρκετά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας μακριά από τη θάλασσα. Η πιθανότητα μεγάλου χιονιά και πολικών θερμοκρασιών είναι στο 31% με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία.

