Κακοκαιρία 17-18 Σεπτεμβρίου. Χάρτες φαινομένων για όλη τη χώρα.

Κακοκαιρία 17-18 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία σας παρουσιάζουμε την κατανομή της βροχόπτωσης τις επόμενες δύο ημέρες σύμφωνα με τα τελευταία outputs του προγνωστικού μας μοντέλου. Σας παρουσιάζουμε τους δύο τελευταίους κύκλους ώστε να δείτε τις διαφορές από τρέξιμο σε τρέξιμο. Μπορείτε έτσι να ξεχωρίσετε ποιες περιοχές έχουν σταθερές πιθανότητες για βροχοπτώσεις και ποιες βρίσκονται στο όριο αξιόλογων ή μη αξιόλογων φαινομένων.

Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε τους δύο χάρτες σε zoom in στις περιοχές που αναμένονται τα πιο αξιόλογα φαινόμενα για να έχετε καλύτερη εικόνα των δικών σας περιοχών.

Επιβεβαιώνεται κατά μεγάλο ποσοστό η πρώτη εκτίμηση πως δώσαμε στις 14 Σεπτεμβρίου για τις περιοχές φαινομένων.

Θα λέγαμε ότι τα πιο αξιόλογα πόσα βροχής θα σημειωθούν το επόμενο διήμερο σε τμήματα της Θεσσαλίας των Σποράδων της δυτικής Μακεδονίας της βόρειας Στερεάς της βόρειας Εύβοιας ενδεχομένως τα δυτικά τμήματα της Χαλκιδικής της Ημαθίας της Πιερίας της Πέλλας της δυτικης Θεσσαλονίκης περιοχές γύρω από την Κέρκυρα τους Παξούς στη Θεσπρωτία και σε δεύτερο βαθμό τα παραθαλάσσια κυρίως τμήματα της Ηπείρου της δυτικής Στερεάς τμήματα της Αργολίδας της Κορινθίας του Εβρου της Βοιωτίας της Ευρυτανίας της Φωκίδας του Κιλκίς και το υπόλοιπο Θεσσαλονίκης.

 

Μπορείτε να συμβουλευτείτε και την πρόγνωση καιρού Ελλάδας και Θεσσαλίας που αναρτήθηκε χθες και μπορείτε να τη διαβάσετε στο

Πρόγνωση Θεσσαλίας και Ελλάδας για 16-18/9/2024+ ΧΑΡΤΕΣ ΒΡΟΧΗΣ

++++++++++++++++++++++++++++++
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΚΟΓΛΟΥ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ – ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΙΣΤΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *