Πρόγνωση Θεσσαλίας και Ελλάδας για 12-15/8/2024+ ΧΑΡΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ

Δευτέρα 12 Αυγούστου.

Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα βουνά της βόρειας Ελλάδας.

Άνεμοι βόρειοι  6 μποφόρ στο κεντρικό  και νότιο Αιγαίο και 3 με 4 στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο .

Θερμοκρασία από 17  έως 36 με 37 στα  ηπειρωτικά και τοπικά στα δυτικά και βόρεια και 38 με 39 βαθμούς ενώ στα νησιωτικά τμήματα από 23 έως 33 και τοπικά στα νησιά των ανατολικού Αιγαίου και τη Ρόδο 36 με 38 βαθμούς .

Θεσσαλία και Σποράδες: προβλέπεται αίθριος καιρός.

Λάρισα: προβλέπεται αίθριος καιρός.

Άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα βορειοανατολικοί 4 μποφόρ και στα πεδινά και 5 με 6 στις Σποράδες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας  Λάρισας και την περιοχή Βελεστίνου στη Μαγνησία από 20 έως 36 με 38 βαθμούς κελσίου ενώ στα υπόλοιπα του νομού Μαγνησίας στα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 24  έως 35 .

+++++++++++++++++++++++++++++

Τρίτη 13 Αυγούστου.

Προβλέπεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα βουνά της βόρειας Ελλάδας.

Άνεμοι βόρειοι 4 με 5 μποφόρ στο Αιγαίο και 3 με 4 στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας .

Θερμοκρασία από 17 με 37/40 βαθμούς κελσίου στα δυτικά και βόρεια τμήματα ενώ στα νησιωτικά την ανατολική Στερεά και την Εύβοια από 24 έως 36 βαθμούς κελσίου και τοπικά 37 .

Θεσσαλία και Σποράδες: προβλέπεται αίθριος καιρός.

Λάρισα: προβλέπεται αίθριος καιρός,

Άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ και στα πεδινά και τα νησιωτικά τμήματα .

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας και την περιοχή Βελεστίνου στη Μαγνησία από 20 έως 36 με 38 βαθμούς κελσίου ενώ στα υπόλοιπα του νομού Μαγνησίας στα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 24 έως 35 . 

+++++++++++++++++++++++++

Τετάρτη 14 Αυγούστου.

Προβλέπεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα  με τοπικές νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα βουνά της Ηπείρου και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων άνευ σημασίας .

Άνεμοι στο Αιγαίο βορειοανατολικοί έως βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και 3 με 4 από βορειοδυτικές έως ανατολικές διευθύνσεις στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο .

Θερμοκρασία από 17 ως 38/41 βαθμούς κελσίου στη δυτική και βόρεια χώρα και το ανατολικό Αιγαίο ενώ στην ανατολική Στερεά την Εύβοια και τα υπόλοιπα νησιωτικά από 24 ως 35/38 βαθμούς κελσίου .

Θεσσαλία και Σποράδες: προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βουνά.

Λάρισα: προβλέπεται αίθριος καιρός.

Άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα βορειοανατολικοί 3-4 μποφόρ και στα πεδινά και τα νησιωτικά τμήματα .

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας και την περιοχή Βελεστίνου στη Μαγνησία από 20 έως 37 με 39 βαθμούς κελσίου ενώ στα υπόλοιπα του νομού Μαγνησίας στα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 24 έως 35 . 

+++++++++++++++++++++++++++++++

Πέμπτη 15 Αυγούστου – ΠΑΝΑΓΙΑ

Προβλέπεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα  με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βουνά της Μακεδονίας με πολύ μικρή πιθανότητα λίγων μεμονωμένων καταιγίδων με γρήγορη βελτίωση.

Άνεμοι βόρειοι στο Αιγαίο 6  μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα και 4 με 5 βορειοδυτικοί στο Ιόνιο .

Θερμοκρασία από 19 37/39 βαθμούς κελσίου στα βόρεια έως 40 με 41 στα δυτικά και έως 35 με 38 βαθμούς κελσίου σε ανατολική Στερεά Εύβοια και νησιά Αιγαίου και Ιονίου .

Θεσσαλία και Σποράδες: προβλέπεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βουνά των νομών Τρικάλων και Λάρισας.

Λάρισα: προβλέπεται  αίθριος καιρός  με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα.

Άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα  νοτιοανατολικοί 3-4 μποφόρ και στα πεδινά και τα νησιωτικά τμήματα .

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας Λάρισας και την περιοχή Βελεστίνου στη Μαγνησία από 20 έως 37 με 39 βαθμούς κελσίου ενώ στα υπόλοιπα του νομού Μαγνησίας στα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 24 έως 35 . 

++++++++++++++++++++++++++++++
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΚΟΓΛΟΥ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ – ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΙΣΤΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *