Πρόγνωση Θεσσαλίας και Ελλάδας για 20-22/6/2024 + ΧΑΡΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ

Πέμπτη 20 Ιουνίου.
Προβλέπεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα με λίγες τοπικές νεφωσεις στα βουνά της βόρειας Ελλάδας το απόγευμα.
Ανεμοι βόρειοι στο Αιγαίο 7 μποφόρ και 3 με 4 μποφορ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 εως 39 με 41 βαθμούς κελσίου στα δυτικά, έως 37 με 39 βαθμούς κελσίου στα νησιά του Ιονίου και τα υπόλοιπα ήπειρωτικά ενώ στην Αττικοβοιωτία τα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 35 με 37 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλία και Σποράδες: Προβλέπεται αίθριος καιρός.
Λάρισα: Προβλέπεται αίθριος καιρός.
Ανεμη βορειοανατολικοι 4 μποφόρ στις Σποράδες και προσκαιρα το απόγευμα ανατολικοι 3 με 4 και στα πεδινά .
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας και Λάρισας απο 19 εως 37/39 βαθμούς κελσίου ενω στο νομο Μαγνησίας στα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 23 εως 33/35 βαθμούς κελσίου.
++++++++++++++++++

Παρασκευή 21 Ιουνίου.
Προβλέπεται αιθριος καιρός σε όλη τη χώρα και μόνο τις απογευματινές και πρώτες βραδινές ώρες στα Δωδεκάνησα και την  Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και δεν αποκλείεται να σημειωθούν λίγες μεμονωμένες καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση.
Ανεμοι βόρειοι 7 μποφόρ στο Αιγαίο και τα νότια ηπειρωτικά και ως 4 μποφόρ στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική και βόρεια χώρα από 17 έως 39 με 41 βαθμούς κελσίου ενώ στην ανατολική Στερεά την Εύβοια τα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 36 με 38 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία και Σποράδες: Προβλέπεται αίθριος καιρός.
Λάρισα: Προβλέπεται αίθριος καιρός.
Ανεμοι βόρειοανατολικοι 5 με 6 μποφόρ στις Σποράδες και προσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα 4  μποφόρ ανατολικοι στα πεδινά με εξασθένηση το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας και Λάρισας απο 19 εως 36/38 βαθμούς κελσίου ενω στο νομο Μαγνησίας στα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 23 εως 33/34 βαθμούς κελσίου.

https://www.wxcharts.com/

++++++++++++++++

Σάββατο 22 Ιουνίου.
Προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και μικρή πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες στα βουνά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.
Ανεμοι βόρειοι 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο, 4 με 5 στο Ιόνιο και νότιοι 5 μποφόρ στο Θερμαϊκό.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 με 37/39 βαθμούς κελσίου στά ηπειρωτικά και πιθανόν 40 ενω στη Θράκη την ανατολική Στερεά την Εύβοια τα νησιά του Ιονίου του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα έως 35 με 37 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία και σποράδες: Προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφωσεις το απόγευμα στα βουνά του νομού Τρικάλων και του νομού Λάρισας με μικρή πιθανότητα μόνο εκεί να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες με γρήγορη βελτίωση.
Λάρισα: προβλέπεται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα.
Άνεμοι ανατολικοι νότιοανατολικοι 3 με 4 μποφόρ και στα θαλάσσια αλλά και τα πεδινά τμήματα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα πεδινά των νομών Τρικάλων Καρδίτσας και Λάρισας απο 19 εως 36/38 βαθμούς κελσίου ενω στο νομο Μαγνησίας στα παραθαλάσσια και τις Σποράδες από 23 εως 33/34 βαθμούς κελσίου.

https://www.wxcharts.com/
++++++++++++++++++++++++++++++
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΝΑΚΟΓΛΟΥ
ΓΕΩΠΟΝΟΣ – ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΣ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ (ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΙΣΤΑ)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *