Φωτορεπορτάζ στην πλημμυρισμένη Αγία Μαρίνα της Λάρισας. Εικόνες αποκάλυψης 13 μέρες μετά!

Μετά από 13 ημέρες καταφέραμε να φτάσουμε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Σμύρνη. Τα νερά έχουν αποτραβηχτεί αν και τα χωράφια ακόμα είναι πλημμυρισμένα. Οι καταστροφές είναι τεράστιες αφού δεν έχει μείνει καμία περίφραξη και τίποτα από τις καλλιέργειες και τα θερμοκήπια που υπήρχαν εκεί πριν.

Μάλιστα σε μερικά σημεία κοντά στο ποτάμι έχουν βγει τουλάχιστον ένα με δύο μέτρα άμμο και έχουν καλύψει όλα τα χωράφια γκρεμίζοντας οτιδήποτε. Οι δρόμοι έχουν κοπεί στα δύο έχει σπάσει η άσφαλτος ενω έχουν γίνει ρέματα ενώ σε κάποια σημεία δεν μπορεί να περάσει αυτοκίνητο αφού η άμμο που έχει βγει από το ποτάμι ξεπερνά το ένα μέτρο.

Ο ναός της Αγίας Μαρίνας έχει μεγάλες καταστροφές η περίφραξη του καθώς και ο περιβάλλοντας χώρος αλλά ελπίζω η εκκλησία να μην έχει πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά στα θεμέλια.

Ακολουθούν φωτογραφίες σε όλη τη διαδρομή από τον περιφερειακό προς την εκκλησία και διάφορους αγρούς πέριξ. Μέσα σε αυτούς είναι και το πρώην χωράφι μου το οποίο πούλησα πρόσφατα. Δεν μπορώ να φανταστώ αν είχα τα ζωάκια μου εκεί μέσα και τα ζαρζαβατικά μου.

Βασίλειος Πανάκογλου

Γεωπόνος και Πιστοποιημένος με ΑΡΙΣΤΑ προγνώστης καιρού!!

e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr

www.weathergroup.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *