Σημαντικό ύψος βροχής στη θεσσαλική πεδιάδα και τις Σποράδες το τελευταίο τριήμερο. Αναλυτικές μετρήσεις από μετεωρολογικούς σταθμούς.

Αξιόλογη κακοκαιρία επηρέασε τις περισσότερες περιοχές του Ιονίου και της ηπειρωτικής χώρας το τριήμερο 2, 3 και 4 Απριλίου.

Σημειώθηκαν μεγάλα ύψη βροχής τις περιοχές που αναφέραμε όπως στη δυτική Θεσσαλία τμήματα της Μακεδονίας και δευτερευόντως σε άλλες περιοχές της ηπειρωτικής χώρας. 

Αξιόλογα πόσα τους σημειώθηκαν και στις Σποράδες.

Αξίζει να τονίσουμε ότι οι κανονικές τιμές βροχόπτωσης για όλο το μήνα βρίσκονται περίπου στα 30 με 50 χιλιοστά από τα ανατολικά προς τα δυτικά.

Έτσι λοιπόν βλέποντας τον παρακάτω χάρτη φαίνεται ότι εχουμε ξεπεράσει σε κάποιες περιοχές τις κανονικές βροχές για ολόκληρο το μήνα.

Θέμα ανομβρίας δεν υπάρχει λοιπόν ήδη από τις πρώτες μέρες του Απριλίου και επικεντρωνόμαστε στο να ξεπεράσουμε κατά πολύ τις κανονικές τιμές αυτού του μήνα το επόμενο διάστημα μέσα από τις αναλύσεις που θα συνεχίσουμε να κάνουμε σαν weather group.gr.

Αναλυτικά το ύψος υετού σε χιλιοστά ή σε τόνους νερού ανά στρέμμα που σημειώθηκε από αξιόπιστους μετεωρολογικούς σταθμούς του Εθνικού αστεροσκοπείου Αθηνών, του weather group.gr και των μετεωρολογικών σταθμών ιδιωτών που δίνουν ελεύθερα δεδομένα στο Wunderground.com το βλέπετε στον παρακάτω χάρτη.

Μπορείτε να κάνετε μία δωρεά στο weather group.gr μέσω ασφαλούς διαδικασίας για την αγορά μετεωρολογικού σταθμού και άλλων αισθητήρων που θα βοηθήσουν στις καλύτερες εκτιμήσεις και προγνώσεις  ΔΩΡΕΑ

Βασίλειος Πανάκογλου

Γεωπόνος και Πιστοποιημένος με ΑΡΙΣΤΑ προγνώστης καιρού!!

e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr

www.weathergroup.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *