Πρώτες μονοψήφιες ελάχιστες στη Θεσσαλία. Αναλυτικά οι ελάχιστες θερμοκρασίες στην περιφέρεια σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Η ψυχρή εισβολή δείχνει τα δόντια της με τη θερμοκρασία στη Μακεδονία και τη Θράκη να πέφτει κάτω από τους 10 και σε κάποια ημιορεινά και ορεινά τμήματα και κάτω από τους 5 βαθμούς Κελσίου.

Στην περιοχή της Θεσσαλίας ο υδράργυρος για πρώτη φορά φέτος έπεσε κάτω από τους 10 βαθμούς κελσίου σε λίγους υπαίθριους μετεωρολογικούς σταθμούς.

Συγκεκριμένα σημειώθηκαν 9,7 βαθμοί Κελσίου στο μετεωρολογικό σταθμό Φαρσάλων

9,8 βαθμοί Κελσίου στο Σμόκοβο Καρδίτσας

και 9,9 βαθμοί Κελσίου στονέο μετεωρολογικό σταθμό του weather group.gr στη Μελία Λάρισας.

Χαμηλές θερμοκρασίες κοντά στους 10 με 13 βαθμούς Κελσίου σημειώθηκαν και σε όλους τους υπόλοιπους υπαίθριους μετεωρολογικούς σταθμούς στο εσωτερικό της Θεσσαλίας.

Τα παραθαλάσσια τμήματα της Μαγνησίας αλλά και Οι Σποράδες με τη ζέστη θάλασσα τριγύρω δεν άφησαν τον υδράργυρο να πέσει κάτω από τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιες η και λίγο χαμηλότερες ελάχιστες θα σημειωθούν και τις επόμενες μέρες στο εσωτερικό της θεσσαλικής πεδιάδας και ειδικά από την Παρασκευή έως και την Κυριακή μετά τη νέα ψυχρή εισβολή που θα επηρεάσει την ανατολική και βόρεια Ελλάδα.

Στα κέντρα των πρωτευουσών της Θεσσαλίας οι ελάχιστες θερμοκρασίες όπως είναι φυσικό ήταν αρκετά υψηλότερες από την ύπαιθρο. Συγκεκριμένα στο κέντρο του Βόλου σημειώθηκαν 18,4 βαθμοί κελσίου, στο κέντρο της Λάρισας 15,0 , στο κέντρο της Καρδίτσας 14,3 και στο κέντρο των Τρικάλων 13,0.

Μπορείτε να βλέπετε live τις θερμοκρασίες στους μετεωρολογικούς σταθμούς του weather group.gr στα link

ΛΑΡΙΣΑ

ΜΕΛΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΜΥΡΙΝΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Υποστηρίξτε με μια δωρεά χορηγία το weathergroup.gr που ανελλιπώς προσφέρει έγκυρες προγνώσεις πάνω από 10 χρόνια μέσω ασφαλούς τρόπου του PayPal ή απευθείας από την κάρτα σας.

Αναλυτικές προγνώσεις / εκτιμήσεις για εκδηλώσεις και διάφορες άλλες δραστηριότητες μόνο μέσω δωρεάς.

Βασίλειος Πανάκογλου

Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος

e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr

Προφίλ facebook

Ομάδα facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *