Που θα σημειωθούν καταιγίδες 4/9/2022 μετά το μεσημέρι.

Τοπικά φαινόμενα μικρής έντασης και διάρκειας θα σημειωθούν τη σημερινή ημέρα έως και το απόγευμα σε τμήματα της Χαλκιδικής της Θεσσαλονίκης της Δράμας της Ξάνθης και πιθανόν στα παραθαλάσσια τμήματα του νομού Μαγνησίας Λάρισας στα ανατολικά της Εύβοιας γενικά μικρής έντασης και διάρκειας.

Χρειάζεται όμως προσοχή όπως βλέπετε και στο χάρτη αργά το βράδυ προς τα μεσάνυχτα σε τμήματα των νόμων Φλώρινας Ημαθίας Πιερίας Πέλλας Κιλκίς και στα βορειότερα τμήματα των Σερρών της Δράμας και της Ξάνθης όπου θα αρχίσουν να εκδηλώνονται τοπικές βροχές και καταιγίδες. Υποψήφια περιοχή με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία είναι και η περιοχή της Κέρκυρας και πιθανών τμημάτων της Θεσπρωτίας.

Για την Δευτέρα που είναι ημέρα έντονων καιρικών φαινομένων για κάποιες περιοχές θα αναρτηθεί πρόγνωση καιρού αργά το απόγευμα σήμερα για όλη τη χώρα.

Για σήμερα στο νομό Αττικής δεν αναμένονται φαινόμενα.

Για σήμερα στο νομό Θεσσαλονίκης θα υπάρχουν κάποιες τοπικές νεφώσεις αργά το απόγευμα και θα εκδηλωθούν λίγες καταιγίδες από την πόλη και ανατολικότερα μικρής έντασης και διαρκείας έως και αργά το απόγευμα. Πιθανή σημαντική επιδείνωση προς τα μεσάνυχτα σε όλο το νομό.

Για σήμερα στην περιφέρειας Θεσσαλίας ο καιρός θα είναι γενικά καλός και μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα δεν αποκλείονται κάποιες μεμονωμένες μπόρες αργά το απόγευμα στα βουνά του Ολύμπου του Κισσάβου του Μαυροβουνίου του Πηλίου και πιθανώς για λίγο και σε κάποια παραθαλάσσια τμήματα των νόμων Λάρισας και Μαγνησίας άνευ σημασίας.  Ενδεχομένως σταδιακή επιδείνωση αργά το βράδυ μετά τα μεσάνυχτα στον Όλυμπο και τις γύρω περιοχές.

Υποστηρίξτε με μια δωρεά / χορηγία το weathergroup.gr που ανελλιπώς προσφέρει έγκυρες προγνώσεις πάνω από 10 χρόνια μέσω ασφαλούς τρόπου του PayPal ή απευθείας από την κάρτα σας.

Αναλυτικές προγνώσεις / εκτιμήσεις για εκδηλώσεις και διάφορες άλλες δραστηριότητες μόνο μέσω δωρεάς.

Βασίλειος Πανάκογλου

Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος

e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr

Προφίλ facebook

Ομάδα facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *