Που θα βρέξει σήμερα 3 Αυγούστου 2022

Τοπικές μπόρες μικρής έντασης και διάρκειας θα σημειωθούν σήμερα όπως βλέπετε και στον αποκλειστικό χάρτη που ετοιμάσαμε για σας σε τμήματα της Ηπείρου της Θεσσαλίας της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και ενδεχομένως σε κάποια ορεινά τμήματα της βόρειας Στερεάς.

Τα φαινόμενα θα είναι γενικά σύντομα και μικρής διάρκειας ενώ οι καταιγίδες που πιθανόν να σημειωθούν θα είναι μεμονωμένες.

Για το νομό Αττικής δεν αναμένονται καθόλου φαινόμενα.

Για το νομό Θεσσαλονίκης θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και θα εκδηλωθούν κάποιες τοπικές μπόρες κυρίως γύρω από την πόλη στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα και κυρίως προς την περιοχή της Χαλκιδικής όπως βλέπετε και στο χάρτη.

Για τη Θεσσαλία προβλέπονται αρχικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις σε όλες τις περιοχές και θα εκδηλωθούν σποραδικές μπόρες και πιθανόν λίγες καταιγίδες στο νομό Τρικάλων έως και τα πεδινά τμήματα στα ορεινά και ημιορεινά του νομού Καρδίτσας και πιθανόν στην πόλη και σε περιοχές της Ελασσόνας του Τυρνάβου της Λάρισας των Φαρσάλων στο νομό Λάρισας και στην ευρύτερη περιοχή Βελεστίνου και Βόλου στην περιοχή της Μαγνησίας. Στα παραθαλάσσια τμήματα και τις Σποράδες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις αλλά δεν θα σημειωθούν φαινόμενα.

Υποστηρίξτε με μια δωρεά χορηγία το weathergroup.gr που ανελλιπώς προσφέρει έγκυρες προγνώσεις πάνω από 10 χρόνια μέσω ασφαλούς τρόπου του PayPal ή απευθείας από την κάρτα σας.

Βασίλειος Πανάκογλου

Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος

e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr

Προφίλ facebook

Ομάδα facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *