Καταγραφή μεγίστων θερμοκρασιών Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022.

Συνεχίστηκε η θερμή εισβολή στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής κεντρικής και νότιας χώρας και τη σημερινή ημέρα με τις θερμοκρασίες και πάλι να ξεπερνούν τοπικά για λίγο και τους 38 βαθμούς Κελσίου. Περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας της Θράκης δεν σημείωσαν μεγάλες θερμοκρασίες αφού η αστάθεια ξεκίνησε νωρίς μην αφήνοντας τον υδράργυρο να ανέβει σε υψηλά επίπεδα.

Στο χαρτη που ετοιμάσαμε για εσάς με κόκκινο χρώμα είναι οι μέγιστες θερμοκρασίες που σημειώθηκαν ανά διαμέρισμα της χώρας σήμερα Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022. Με μαύρο χρώμα είναι η μέγιστες θερμοκρασίες που θα μπορούσαν να σημειωθούν σήμερα με τις συνθήκες που επικρατούν και βλέπουμε ότι σε καμία περιοχή της χώρας και πάλι δεν ήταν δυνατόν να σημειωθούν πάνω από 37 με 39 βαθμούς Κελσίου. Έτσι και πάλι κάποιες μέγιστες θερμοκρασίες δεν λαμβάνονται υπόψη αφού είναι εσφαλμένες.

Πηγή:

Meteo.gr

wundergound.com

Υποστηρίξτε με μια δωρεά χορηγία το weathergroup.gr που ανελλιπώς προσφέρει έγκυρες προγνώσεις πάνω από 10 χρόνια μέσω ασφαλούς τρόπου του PayPal ή απευθείας από την κάρτα σας.

Βασίλειος Πανάκογλου

Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος

e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr

Προφίλ facebook

Ομάδα facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *