Που θα σημειωθούν καταιγίδες αύριο Τρίτη 17/5/2022.

Για αύριο Τρίτη 17 Μαΐου η αστάθεια περιορίζεται τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στη ραχοκοκαλιά της Πίνδου από τη Φλώρινα έως και τη Σπάρτη όπως βλέπετε και στον αποκλειστικό χάρτη  με το πορτοκαλί χρωματισμό.

Σποραδικές καταιγίδες εδώ και εκεί θα σημειωθούν κατά διαστήματα σε όλες αυτές τις περιοχές μακριά από τα πεδινά.

Από μεγάλες πόλεις ενδέχεται να έχει κάποια παροδική καταιγίδα η γύρω περιοχή της Φλώρινας και των Ιωαννίνων.

Μικρή πιθανότητα για κάποια μεμονωμένα φαινόμενα υπάρχουν και για κάποιες λίγες περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και στα βόρεια της Θεσσαλίας όπως και πάλι βλέπετε στον χάρτη.

Οι πιο αξιόλογες καταιγίδες θα σημειωθούν στα βουνά των Ιωαννίνων της Άρτας της Πρέβεζας της Αιτωλοακαρνανίας της Φωκίδας της Αχαΐας της Αρκαδίας της Ηλείας της Μεσσηνίας και της Λακωνίας. Θα λέγαμε ότι στην Πελοπόννησο φαίνεται να έχουμε τις πιο αξιόλογες καταιγίδες.

Στην περιοχή της Θεσσαλίας αναμένονται κάποιες μεμονωμένες καταιγίδες στον Όλυμπο και τα Χασιά ενώ λίγο περισσότερες θα είναι μέσα στη ραχοκοκαλιά της Πίνδου.

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης δεν αναμένονται καθόλου φαινόμενα.

Στην περιοχή της Αττικής δεν αναμένονται καθόλου φαινόμενα.

Για την Τετάρτη και την Πέμπτη θα αναρτηθεί αύριο πρόγνωση και θα πρέπει να μπαίνετε συχνά στο weather group.gr και να βλέπετε τα τελευταία άρθρα.

Υποστηρίξτε με μια δωρεά χορηγία το weathergroup.gr που ανελλιπώς προσφέρει έγκυρες προγνώσεις πάνω από 10 χρόνια μέσω ασφαλούς τρόπου του PayPal ή απευθείας από την κάρτα σας.

Βασίλειος Πανάκογλου

Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος

e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr

Προφίλ facebook

Ομάδα facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *