Χάρτης και πρόγνωση για τις πιθανές περιοχές καταιγίδων για 11/5/2022

Απομεινάρια ψυχρών αερίων μαζών θα ευνοήσουν την μικρή αστάθεια για λίγες ώρες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σε τμήματα της δυτικής και βόρειας χώρας.

  • Όπως βλέπετε και στο χάρτη σύντομες καταιγίδες μικρής έντασης και διαρκείας θα εκδηλωθούν σε κάποια τμήματα των νομών Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.
  • Δευτερευόντως κάποια φαινόμενα θα εκδηλωθούν και σε ορεινά τμήματα των νόμων Σερρών , Δράμας.
  • Τέλος υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα κάποια μεμονωμένα φαινόμενα να εκδηλωθούν και στα βουνά της δυτικής Μακεδονίας της Μεσσηνίας της Αρκαδίας του Ηρακλείου των Χανίων και της Ρεθύμνης.

Τα φαινόμενα όπως προείπα θα είναι πολύ σύντομα και θα επηρεάζουν μικρές εκτάσεις αυτών των περιοχών αφού δεν υπάρχει κάποιο αίτιο για αξιόλογα και έντονα φαινόμενα.

Για τη Θεσσαλία δεν αναμένονται φαινόμενα εκτός τα βουνά των νομών Τρικάλων και τον Όλυμπο όταν υπάρχει μικρή πιθανότητα για μεμονωμένες καταιγίδες.

Για το νομό Θεσσαλονίκης δεν αναμένονται φαινόμενα.

Για το νομό Αττικής δεν αναμένονται φαινόμενα.

Μπορείτε να βλέπετε τον χρωματισμό στις δικές σας περιοχές ώστε να έχετε μία εικόνα για το αν αναμένονται κάποιες σποραδικές καταιγίδες ή όχι.

Υποστηρίξτε με μια δωρεά / χορηγία το weathergroup.gr που ανελλιπώς προσφέρει έγκυρες προγνώσεις πάνω από 10 χρόνια μέσω ασφαλούς τρόπου του PayPal ή απευθείας από την κάρτα σας.

Βασίλειος Πανάκογλου

Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος

e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr

Προφίλ facebook

Ομάδα facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *