Που θα βρέξει αύριο 8 Μαΐου 2022

Αρκετή συννεφιά θα επικρατήσει αύριο τελικά στην Ηπειρωτική χώρα κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Έτσι όπως βλέπετε στον χάρτη μας ενδέχεται να σημειωθούν κάποιες τοπικές βροχές πολύ μικρής έντασης και διάρκειας σε αρκετές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας της Θεσσαλίας της βόρειας και ανατολικής Στερεάς της Πελοποννήσου και ενδεχομένως σε κάποια τμήματα των Κυκλάδων και της Κρήτης.

Όλα τα στοιχεία συνηγορούν ότι δύσκολα θα ξεπεράσουμε τα 0.5 με 2 χιλιοστά βροχής σε οποιαδήποτε από τις περιοχές της χώρας που σημειωθούν αυτές οι βροχές.

Η θερμοκρασία όπως είναι φυσικό με αυτές τις συνθήκες δεν θα ξεπεράσει εύκολα τους 20-22 βαθμούς Κελσίου στις περισσότερες περιοχές στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας ενώ αντίθετα στη βόρεια Ελλάδα τη δυτική καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τα Δωδεκάνησα τη νότια Κρήτη με τα μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας θα ξεπεράσουμε και τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης θα υπάρχει τοπική συννεφιά κατά τόπους αυξημένη χωρίς να αναμένονται κάποιο φαινόμενο.

Για την περιοχή της Αττικής θα υπάρχουν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες σχεδόν όλη την ημέρα με μικρή πιθανότητα κάποιων ασθενών βροχών η ψιχάλας κατά περιόδους.

Για την Θεσσαλία προβλέπονται αρκετές νεφώσεις αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως όπου και θα σημειωθούν λίγες ασθενείς βροχές η ψιχάλα άνευ σημασίας τις περισσότερες περιοχές του διαμερίσματος.

Υποστηρίξτε με μια δωρεά / χορηγία το weathergroup.gr που ανελλιπώς προσφέρει έγκυρες προγνώσεις πάνω από 10 χρόνια μέσω ασφαλούς τρόπου του PayPal ή απευθείας από την κάρτα σας.

Βασίλειος Πανάκογλου

Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος

e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr

Προφίλ facebook

Ομάδα facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *