Μετά τα χιόνια ο ισχυρός παγετός. Οι ελάχιστες θερμοκρασίες στη χώρα το επόμενο τριήμερο μέσα από τους αποκλειστικούς μας χάρτες.

Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις για ένα ακόμα 24ωρο σε τμήματα της Εύβοιας, τα νότια του νομού Φθιώτιδας και κυρίως στη Βοιωτία τα δυτικά τα βόρεια και τα ανατολικά του νομού Αττικής το νομό Αργολίδας στο νομό Κορινθίας τα ανατολικά κυρίως τμήματα του νομού Αργολίδας τα ανατολικά τμήματα της Αρκαδίας την βόρεια Κρήτη και ασθενέστερα στις Κυκλάδες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ενώ πιθανόν ασθενείς χιονοπτώσεις να σημειωθούν και στο Πήλιο την Όθρυς τη Φωκίδα και το εσωτερικό της Πελοποννήσου.

Στην υπόλοιπη χώρα που ο καιρός θα ανοίξει σημαντικά και θα υπάρξουν και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας ενώ το πρόβλημα του καιρού θα είναι ο παγετός ο οποίος κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες της Τρίτης θα είναι πολύ ισχυρός.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά για το επόμενο τριήμερο τις ελάχιστες θερμοκρασίες που θα σημειωθούν σε επιλεγμένες περιοχές της χώρας κυρίως στις πεδινές και ημιορεινές ενώ σε ορεινά τμήματα όπως βλέπετε θα κατέβουμε και αρκετά κάτω από τους -10 βαθμούς Κελσίου.

 

 

Βασίλειος Πανάκογλου

Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος

e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr

Προφίλ facebook

Ομάδα facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *