Πρόγνωση καιρού Αττικής και Θεσσαλονίκης 21 έως 23 Ιανουαρίου 2022.

Αττική.

Για την Παρασκευή προβλέπεται αρχικά καλός καιρός αλλά από το μεσημέρι και μετά θα υπάρχουν αρέσει νεφώσεις και προς τις πρώτες βραδινές ώρες θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές κατά περιόδους. Θερμοκρασία στο κέντρο από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Για το Σάββατο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα πεδινά τμήματα και τα ανατολικά και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της δυτικής και βόρειας Αττικής που θα φτάσουν και σε χαμηλά υψόμετρα 200 με 300 μέτρα κατά μέσο όρο. Οι χιονοπτώσεις για λίγες ώρες το ξημέρωμα θα είναι έντονες ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα ανοίξει.  Θερμοκρασία στο κέντρο από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Για την Κυριακή προβλέπεται νεφελώδης καιρός τις Πρωινές ώρες θα υπάρξουν τοπικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στα βόρεια και Ανατολικά του νόμου αλλά στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά.Στα υπόλοιπα τμήματα του νομού δεν αναμένονται φαινόμενα.  Θερμοκρασία στο κέντρο από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

++++++++++++++

Θεσσαλονίκη.

Για την Παρασκευή προβλέπονται καλός καιρός αρχικά αλλά στη συνέχεια θα συννεφιάσει και θα εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές κατά περιόδους που πιθανόν αργά το βράδυ να μετατραπούν σε λίγες νιφάδες με γρήγορη βελτίωση.  Θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 1 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Για το Σάββατο προβλέπεται καλός καιρός με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας και μόνο αργά το βράδυ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και δεν αποκλείονται λίγες νιφάδες άνευ σημασίας. Θερμοκρασία από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Για την Κυριακή προβλέπονται αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις αργά το βράδυ. Θερμοκρασία από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Βασίλειος Πανάκογλου

Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος

e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr

Προφίλ facebook

Ομάδα facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *