Το ψυχρό μέτωπο θα παραμείνει σχετικά στάσιμο το πρώτο μισό της αυριανής μέρας με αποτέλεσμα κατά περιόδους να σημειώνονται κάποιες μπόρες και καταιγίδες σε τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης μικρής γενικά έντασης και διαρκείας.
Επίσης μία μικρή διαταραχή (TROUGH) θα αναπτυχθεί τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στην περιοχή της Ηπείρου βοηθώντας στην ανάπτυξη και εκεί κάποιων μεμονωμένων καταιγίδων.
Υπάρχει ενδεχόμενο κάποια λίγα φαινόμενα να επηρεάσουν και τμήματα της δυτικής βορειας και ανατολικής πλευράς της Θεσσαλίας.
Όλα αυτά τα βλέπετε μέσα από τον αποκλειστικό χάρτη φαινομένων που ετοιμάσαμε για σας.
Για την περιοχή της Αττικής θα αναπτυχθούν κάποιες τοπικές νεφώσεις στα βουνά με μηδαμινή πιθανότητα αυτή τη στιγμή για κάποια καταιγίδα.
Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με κάποιες σποραδικές μπόρες κυρίως γύρω από την πόλη.
Για τη Θεσσαλία προβλέπεται καλός καιρός κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά αύριο το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και δεν αποκλείεται για λίγες ώρες να σημειωθούν λίγες μεμονωμένες μπόρες κυρίως στα παραθαλάσσια τμήματα του νομού Λάρισας και Μαγνησίας και στα ορεινά των Τρικάλων της Καλαμπάκας της Ελασσόνας του Ολύμπου και του Κισσάβου στο νομό Λάρισας.
Βασίλειος Πανάκογλου
Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος
e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr
Προφίλ facebook
Ομάδα facebook