Ύψος βροχόπτωσης όπως μετρήθηκε από τους μετεωρολογικούς σταθμούς για 29/5-1/6/2021

Ολοκληρώθηκε το 4ήμερο της αστάθειας και παρουσιάζουμε τον τελικό χάρτη με τα χιλιοστά βροχής που έπεσαν σε αξιόπιστους μετεωρολογικούς σταθμούς της Θεσσαλίας.

 Το ενδιαφέρον των αγροτών είναι μεγάλο μιας και πρέπει να γνωρίζουν πότε ακριβώς θα πρέπει να ποτίσουν και ποιες ασθένειες πρέπει να αντιμετωπίσουν.

 Μέσα στη λευκή καμπύλη βλέπετε τις περιοχές στις οποίες εκδηλώθηκαν οι περισσότερες βροχές και καταιγίδες τις προηγούμενες μέρες.

 Όπως έγκαιρα είχαμε ενημερώσει δεν θα υπήρχαν  χαλαζόπτωσεις στην περιοχή της Θεσσαλίας  αφού τα προγνωστικά soundings δεν έδειχναν κάτι τέτοιο.

 Αντίθετα η επιτυχία μας αγγιξε το 100% για τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας και ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα που εντοπίσαμε ακριβώς τις ευρύτερες περιοχές όπου σημειώθηκαν χαλαζοπτώσεις και αρκετές ζημιές από ότι φαίνεται από τις πρώτες εκτιμήσεις του ΕΛΓΑ.

 Μείνετε συντονισμένοι στην καλύτερη προγνωστική ομάδα της Θεσσαλίας αλλά και όλης της χώρας.

Βασίλειος Πανάκογλου

Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος

e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr

Προφίλ facebook

Ομάδα facebook

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *