Δελτίο πιθανότητας παγετού για τις επόμενες 14 ημέρες στη χώρα ένα διαμέρισμα(5-19/4/2021).

Πιθανότητα παγετού για τις επόμενες 14 ημέρες στη Χώρα.

 Τρίτη 6 Απριλίου 2021. Δεν υπάρχει πιθανότητα παγετού.

 Τετάρτη 7 Απριλίου 2021. Δεν υπάρχει πιθανότητα παγετού.

 Πέμπτη 8 Απριλίου 2021. Σημαντική πιθανότητα παγετού για τη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο μακριά από τη θάλασσα. Μικρή πιθανότητα για οριακό παγετό και σε τμήματα της Μακεδονίας και της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας μακριά από τη θάλασσα.

 Παρασκευή 9 Απριλίου 2021. Σίγουρος παγετός στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου της βόρειας Στερεάς της Πελοποννήσου της Θεσσαλίας της Μακεδονίας και της Θράκης. Αρκετές πιθανότητες για παγετό και σε πεδινά και ημιπεδινα τμήματα της Ηπείρου της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας της Μακεδονίας και της Θράκης.

 Σάββατο 10 Απριλίου 2021. Σίγουρος παγετός για τα ορεινά τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας της Θράκης της Δυτικής Μακεδονίας της Ηπείρου της βόρειας Στερεάς της Θεσσαλίας και της Πελοποννήσου. Αρκετές πιθανότητες για παγετό για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη έως σχεδόν τα παραθαλάσσια τμήματα. Μικρές πιθανότητες για παγετό σε πεδινά και ημιπεδινα τμήματα της Θεσσαλίας και της υπόλοιπης Μακεδονίας όπως και της βόρειας Στερεάς Ελλάδας.

 Κυριακή 11 Απριλίου 2021. Σημαντικές πιθανότητες για παγετό μόνο για τα ορεινά της Πελοποννήσου της βόρειας Στερεάς της Θεσσαλίας της Ηπείρου της Μακεδονίας και της Θράκης. Μικρές πιθανότητες για παγετό ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα της ανατολικής Μακεδονίας της Θράκης και της Ηπείρου.

 Δευτέρα 12 Απριλίου 2021. Πολύ μικρές πιθανότητες για παγετό και μόνο στα βουνά της Δυτικής Μακεδονίας και της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.

 Τρίτη 13 Απριλίου 2021. Δεν υπάρχει πιθανότητα παγετού.

 Τετάρτη 14 Απριλίου 2021. Δεν υπάρχει πιθανότητα παγετού.

 Πέμπτη 15 Απριλίου 2021. Δεν υπάρχει πιθανότητα παγετού.

 Παρασκευή 16 Απριλίου 2021. Πολύ μικρή πιθανότητα παγετού για τα βουνά της Ηπείρου της Δυτικής Μακεδονίας και της ανατολικής Μακεδονίας.

 Σάββατο 17 Απριλίου 2021. Πολύ μικρή πιθανότητα παγετού για τα βουνά της Ηπείρου της Δυτικής Μακεδονίας και της ανατολικής Μακεδονίας.

 Κυριακή 18 Απριλίου 2021. Πολύ μικρή πιθανότητα παγετού για τα βουνά της Ηπείρου της Δυτικής Μακεδονίας και της ανατολικής Μακεδονίας.

 Δευτέρα 19 Απριλίου 2021. Πολύ μικρή πιθανότητα παγετού για τα βουνά της Ηπείρου της Δυτικής Μακεδονίας και της ανατολικής Μακεδονίας.

 Τρίτη 20 Απριλίου 2021. Πολύ μικρή πιθανότητα παγετού για τα βουνά της Ηπείρου της Δυτικής Μακεδονίας και της ανατολικής Μακεδονίας.

Βασίλειος Πανάκογλου

Γεωπόνος και Ερασιτέχνης μετεωρολόγος

e-mail επικοινωνίας: meteovas79@ yahoo.gr

Προφίλ facebook: https://www.facebook.com/vassilis.weatherking

Ομάδα facebook: https://www.facebook.com/weathergroupteam

2 thoughts on “Δελτίο πιθανότητας παγετού για τις επόμενες 14 ημέρες στη χώρα ένα διαμέρισμα(5-19/4/2021).

  1. Pingback: Δελτίο παγετού για τα πρωινά 9 και 10 Απριλίου. – Weathergroup

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *