Τάση καιρού οσο αφορά τις βροχοπτώσεις τις επόμενες 12 μέρες(20-31/3) στη χώρα ανά διαμέρισμα.

Τάση καιρού οσο αφορά τις βροχοπτώσεις για τις επόμενες 12 ημέρες στη χώρα ανά διαμέρισμα.

Για το Σάββατο 20/3 αναμένονται φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές της χώρας εκτός από την Κρήτη και πιθανώς τις νότιες Κυκλάδες και τα νότια τμήματα των Δωδεκανήσων. Αξιόλογα/ισχυρά θα είναι στα νησιά του βόρειου Ιονίου, την Ήπειρο, την Θεσσαλία, την Αιτωλοακαρνανία, την Φθιώτιδα, την Ευρυτανία, στη Δυτική Μακεδονία και πιθανόν στην Πιερία την Ημαθία την Πέλλα την Χαλκιδική τη Λήμνο και τη Λέσβο.

Για την Κυριακή 21/3 αναμένονται φαινόμενα σε όλες τις περιοχές της χώρας εκτός από τις Κυκλάδες την Κρήτη τα νότια τμήματα της Πελοποννήσου και νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου. Αξιόλογα/ισχυρά θα είναι στα νησιά του βόρειου Ιονίου,την Ήπειρο, στη δυτική Μακεδονία. την Πιερία. την Ημαθία. την Πέλλα. στα Τρίκαλα. την Καρδίτσα. την Ευρυτανία. την Αιτωλοακαρνανία. το Κιλκίς. την Καβάλα. την Δράμα και τον Έβρο.

Για την Δευτέρα 22/3 αναμένονται φαινόμενα σε όλες τις περιοχές της χώρας εκτός από τις Κυκλάδες την Κρήτη τα Δωδεκάνησα και πιθανόν την Αττική την Εύβοια και τμήματα της Αργολίδας. Αξιόλογα θα είναι τα φαινόμενα στην Ηπειρο, την Αιτωλοακαρνανία, στην Αχαΐα την Ηλεία, τη Μεσσηνία και τα νησιά του Ιονίου και πιθανόν στην ανατολική Μακεδονία τη Θράκη την Θάσο τη Χαλκιδική τις Σέρρες τη Δράμα και την Καβάλα.

Για την Τρίτη 23/3 αναμένονται φαινόμενα στη Θεσσαλία την Ήπειρο τα νησιά του Ιονίου τη Στερεά Ελλάδα την Πελοπόννησο τις Κυκλάδες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν σε περιοχές της Χαλκιδικής της Καβάλας των Σερρών και της Δράμας. Αξιόλογα θα είναι τα φαινόμενα στη Φθιώτιδα την Ευρυτανία την Αιτωλοακαρνανία την Αχαΐα την Ηλεία την βόρεια Εύβοια τις Σποράδες και πιθανόν την ανατολική Μαγνησία και τμήματα της Μεσσηνίας

Για την Τετάρτη 24/3 αναμένονται φαινόμενα στην ανατολική Θεσσαλία την Εύβοια την κεντρική και ανατολική Στερεά Ελλάδα στην ανατολική Πελοπόννησο τις Κυκλάδες την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Για την Πέμπτη 25/3 αναμένονται λίγα φαινόμενα στην Εύβοια την ανατολική Στερεά τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη.

Για την Παρασκευή 26/3 προβλέπεται καλός καιρός με πιθανότητα για λίγα φαινόμενα στη βόρεια Κρήτη.

Για το Σάββατο 27/3 αναμένεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα. Μηδαμινή πιθανότητα για βροχές.

Για την Κυριακή 28/3 αναμένεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα. Μηδαμινή πιθανότητα για βροχές.

Για τη Δευτέρα 29/3 αναμένεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα. Μηδαμινή πιθανότητα για βροχές.

Για την Τρίτη 30/3 αναμένεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα. Πολύ μικρή πιθανότητα για βροχές στη δυτική Ελλάδα.

Για την Τετάρτη 31/3 αναμένεται καλός καιρός σε όλη τη χώρα. Πολύ μικρή πιθανότητα για βροχές στη δυτική Ελλάδα.

Πρόγνωση καιρού δεν υπάρχει για πάνω από 2 με 4 ημέρες οπότε όλα τα παραπάνω είναι απλά η τάση του καιρού.

++Παράκληση μπαίνετε στο καιρικό site και διαβάζετε τις τελευταίες αναρτήσεις που βρίσκονται ακριβώς δεξιά με τίτλους ώστε να έχετε τη νεότερη καιρική ενημέρωση++

 Με εκτίμηση

 Βασίλειος Πανάκογλου για το weathergroup.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *